Het landelijk gebied - De produkten van landbouw en veeteelt
Verzorging van de hoevedieren,
Brood maken
Harde kaas maken
Ontroming van de melk en boter en plattekaas maken
In de moestuin werken
Groentensoep of brand netel soep maken
Twee groenten oogsten en voorbereiden voor de middagmaal of groententaart (in het seizoen)
Pizza maken
Van suikerbiet tot suiker (Herfst)
Medische en aromatische planten : groot spel of kruiden tee. (Van mei tot oktober)
Kruiden azijn maken
Confituur of gelei maken en struiken gaan waarnemen (lesperiode)
Van schaap tot wol (met de hulp van de leerkracht)
De kleine markt
Aktieve ontdekking van het centrum
Gezonde voeding
Zoetocht naar de gezondheidsschattenHalfnatuurlijke gebieden
Brandschilderwerk van een boomAfval
Atelier van het kringlooppapierLe Petit Foriest, 1 - 1472 Vieux-Genappe - Tél: 067 / 79 01 12
E-mail: petitforiest@woluwe1200.be Website: www.petitforiest.be
Mark Deblieck (verantwoordelijke)